Vanzari Terenuri - CORBEANCA

Pret:
69.000
Suprafata
1000 mp
Pret
69.000
Locatie
Ilfov - Nord
Zona
Corbeanca
Agentie
Elegant Imob

Va invitam sa explorati o oportunitate interesanta intro locatie speciala. Avem placerea sa va prezentam un teren cu o suprafata de 1000 mp, amplasat in Comuna Corbeanca, in satul Ostratu langa complexul rezidential North Point.
Acest teren aduce cu sine mai multe avantaje:
Suprafata generoasa: Cu o arie de 1000 mp, veti dispune de spatiu suficient pentru a da viata oricaror planuri de constructie.
Utilitati asigurate: Terenul este dotat cu toate utilitatile esentiale, gaze naturale si electricitate
Locatie convenabila: Terenul asigura acces usor la puncte de interes variate, mentinand in acelasi timp o atmosfera linistita si naturala, amplasat intro zona cu lacuri si paduri
Conexiuni foarte bune: Zona este bine deservita de transportul in comun, facilitand calatoriile spre si dinspre teren. De asemenea, veti gasi in apropiere magazine Mega Image, Penny si Lidl pentru necesitatile zilnice.
Atractii in vecinatate: Datorita pozitionarii avantajoase, terenul se afla in apropiere de Mall-ul Dn1 Value Centre, oferind optiuni de cumparaturi diverse si restaurante bune. De asemenea, aveti oportunitatea de a profita de apropierea de Therme, un loc relaxant pentru intreaga familie.
Flexibilitate in constructie: Gratie utilitatilor deja disponibile, aveti posibilitatea de a va construi si amenaja casa conform propriilor preferinte
Va asteptam cu drag sa-l vizionam impreuna ca sa va convingeti de aceasta oportunitate (ID: 315821860 / Cod: TV0443563)

  • Asfalt
  • Gaze
  • Apa
  • Canalizare
  • Electricitate