Vanzari Terenuri - CORBEANCA

Pret:
129.900
Suprafata
1082 mp
Pret
129.900
Locatie
Ilfov - Nord
Zona
Corbeanca
Agentie
Elegant Imob

Un teren ideal pentru construirea uneia sau chiar a doua vile elegante, este amplasat intro locatie privilegiata din Corbeanca. Situat pe o strada asfaltata, in imediata apropiere a Primariei Corbeanca si in vecinatatea unui pitoresc lac, acest teren este o oportunitate de care ar fi minunat sa beneficiati. Deschiderea la strada este foarte mare, 47 m iar pretul este 120 euro/mp
Avand conexiuni spre Bucuresti foarte bune, terenul dispune si de alimentare cu gaze naturale si energie electrica la limita sa, asigurand astfel usurinta procesului de constructie, iar impreuna cu reteaua de apa si canalizare care se afla la doar 100 de metri distanta, asigura un confort deplin pentru viitoarea locuinta.
In aceasta zona, terenurile asemanatoare au un coeficient de ocupare a terenului (POT) de 30%, ceea ce ofera un spatiu generos pentru amenajarea unei gradini frumoase si functionale. Coeficientul de utilizare a terenului (CUT) este 1, permitand astfel exploatarea optima a potetialului acestui teren.
Suntem incantati sa va invitam sa explorati aceasta oportunitate. O vizionare va poate oferi o perspectiva directa asupra potentialului acestui teren si modului in care va puteti transforma visul unei locuinte deosebite in realitate (ID: 315811575 / Cod: TV0444906)

  • Drum servitute
  • Asfalt
  • Gaze
  • Electricitate