Vanzari Terenuri - BALOTESTI

Pret:
269.000
Suprafata
3860 mp
Pret
269.000
Locatie
Ilfov - Nord
Zona
Balotesti
Agentie
Elegant Imob

Teren cu mare potential pentru construirea unul mini-cartier de vile este disponibil pentru vanzare la pretul de 69 euro fara TVA. Are suprafata de 3860 mp, si este situat in satul Dumbraveni, comuna Balotesti. Este foarte potrivit pentru construirea unui ansamblu imobiliar, deoarece se afla intro zona buna si plina de verdeata. Mai mult decat atat, terenul este amplasat intr-o zona cu gaze foarte aproape, ceea ce il face o alegere excelenta pentru cei care doresc sa construiască o clădire cu costuri reduse.
Terenul are toate utilitațile necesare: apa, canalizare, gaze si curent electric. Icirc;n plus, amplasarea terenului este ideala, deoarece este situat intro zona linistita, departe de zgomotul si agitata orasului, dar totusi foarte aproape de toate facilitatile de care aveti nevoie si cu acces foarte rapid catre Bucuresti.
Exista in plus un proiect de vile tip mediteranean care va ajuta foarte mult daca sunteti interesat sa achizitionati acest teren si sa incepeti constructia unui ansamblu imobiliar intrun timp foarte scurt.
Va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil pentru a stabili o intalnire si a discuta toate detaliile. Suntem siguri ca acest teren va fi alegerea perfecta pentru proiectul dumneavoastra imobiliar și ca veti fi foarte multumit de alegerea facuta
Va asteptam cu mult drag la o vizionare (ID: 315798151 / Cod: TV0433922)

  • Asfalt
  • Gaze
  • Apa
  • Canalizare
  • Electricitate